Elkészítés: A sárgadinnyét félbevágjuk, magját kikaparjuk. A dinnye egyik felét nagyobbakra vágjuk (ezt később turmixoljuk), a másik felét és a barackot nem túl apró kockákra daraboljuk. A pudingport simára keverjük egy kevés tejjel és a vaníliás cukorral, a többi tejet felforraljuk, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáöntjük az elkevert pudingport. Majdnem a végén beleszórunk egy nagyon kevés mézeskalács fűszerkeveréket, jól elkeverjük, és a tűzről levesszük. Nagyon hidegre hűtjük, az sem baj, ha kicsit megfagy. Tálalás előtt beletesszük az összeturmixolt sárgadinnyét és a gyümölcsdarabokat, tejszínhabbal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.