Elkészítés: A sárgadinnyét félbevágjuk, magját kikaparjuk. A dinnye egyik felét nagyobbakra vágjuk (ezt később turmixoljuk), a másik felét és a barackot nem túl apró kockákra daraboljuk. A pudingport simára keverjük egy kevés tejjel és a vaníliás cukorral, a többi tejet felforraljuk, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáöntjük az elkevert pudingport. Majdnem a végén beleszórunk egy nagyon kevés mézeskalács fűszerkeveréket, jól elkeverjük, és a tűzről levesszük. Nagyon hidegre hűtjük, az sem baj, ha kicsit megfagy. Tálalás előtt beletesszük az összeturmixolt sárgadinnyét és a gyümölcsdarabokat, tejszínhabbal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.