Elkészítés: A pulykamellet apró kockákra vágjuk, és lobogó, forró vízzel leforrázzuk. Leszűrjük, és másfél liter hideg vízben feltesszük főni. Közben feldaraboljuk a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, csíkokra vágjuk a kínai kelt, és felkarikázzuk a póréhagymát. Amikor a víz felforr, hozzáadjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk 1 kávéskanál gyömbérporral. Lassan főzzük, és amikor a hús megpuhult, beleöntjük a fehérbort és a szójaszószt. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.