Elkészítés: A tepsit vékonyan megkenjük olajjal, és egy réteg hússzelettel borítjuk (a húsokat nem szabad sózni). Bőven megkenjük őket mustárral, befedjük vékonyra szeletelt baconnal, majd egy réteg füstölt sajtot szórunk rá. A rétegezést addig folytatjuk, amíg tartanak az alapanyagok.
Ezután elkészítjük a tetejére az öntetet. Felverjük a tojásokat, majd összekeverjük a tejföllel, és annyi reszelt trappista sajtot keverünk bele, hogy jó sűrű legyen.
Az elkészített öntetet rásimítjuk a tepsi tartalmára. Lefóliázzuk, és a fólia alatt 1 órát pároljuk, ezután levesszük a fóliát, és még 1 óráig sütjük, amíg a teteje meg nem pirul.
Kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.