Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük, hosszában bevágjuk kétszer a szeleteket (3 részre) úgy, hogy a végük egyben maradjon. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a szeleteket, majd pirospaprikás, fokhagymakrémes, borsos olajban pácoljuk pár órát hűtőben. Befonjuk a szeleteket hármas fonással, hústűvel hosszában megtűzzük. Serpenyőben aranyszínűre sütjük.
A krumplit megtisztítjuk, felkockázzuk, és feltesszük sós vízben főni. Ha megfőtt, összetörjük, 2 tojás sárgáját keverünk hozzá, majonézt, borsot és fokhagymát, majd annyi lisztet, amennyit felvesz ahhoz, hogy gombócokat tudjunk formálni.
A gombócokat baconszeletekbe csomagoljuk, és serpenyőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.