Elkészítés: A sertéscombot vékony csíkokra vágjuk, sóval, borssal ízesített lisztben megforgatjuk.
3 evőkanál olajon 1 nagy fej apróra vágott hagymát üvegesre dinsztelünk. A lisztet kicsit lerázzuk a húsról, és a hagymás zsiradékban kevergetve fehérre sütjük a hagymát. Hozzáadunk 3 gerezd zúzott fokhagymát és annyi víz és fehérbor keveréket, hogy éppen ellepje. Gazdagítjuk 1 húsleveskockával, 1 karikára vágott zöldpaprikával, 1 paradicsommal. Fedő alatt, kis lángon, kevergetve puhára pároljuk.
Mire a hús megpuhul, sűrű lesz a mártás. Petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.