Előkészítés: A húst vékony szeletekre szeljük, besózzuk, ízlés szerint fűszerezzük. A burgonyát és a répát vékony karikákra szeljük. A hagymát felkarikázzuk. A brokkolit apró rózsákra szedjük. A pritaminpaprikát apró kockákra szeljük.
Elkészítés: Egy nagyobb jénai tál alját olajjal megkenjük. Erre a következő rétegeket tesszük: burgonya (megsózzuk), hagyma, hús, répa, brokkoli, pritaminpaprika (sózzuk, fűszerezzük), reszelt sajt. Így haladunk rétegenként, amíg elfogynak a hozzávalók. A tetejét kevés olajjal meglocsoljuk. Lefedjük, és előmelegített sütőben 190 fokon kb. 90 percig sütjük. Ha megsült, kivesszük a sütőből és kb. 10-15 percig állni hagyjuk, hogy a felesleges levet egy kicsit felszívja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.