Elkészítés: A hajdinát 4 evőkanál olajon pár percig pirítjuk, majd 3 csésze vízzel felöntjük, és lefedve 30 perc alatt puhára főzzük. A karfiolt lobogó, forró vízben félig megfőzzük, majd kiszedjük, lecsepegtetjük. A hagymát 2 evőkanál olajon megpirítjuk, sózzuk, beletesszük a gombát, és fedő alatt puhára pároljuk, majd megszórjuk a petrezselyemmel.
Tűzálló tálba rétegezzük az előkészített alapanyagokat: az alsó réteg a hajdina legyen, utána a gomba, a tetejére a karfiol kerüljön. 1 pohár kefirrel meglocsoljuk, és a sütőbe téve megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.