Elkészítés: A rizst hagyományosan elkészítjük. Szeletekre vágunk paprikát, karikára vöröshagymát, szintén karikára kemény paradicsomot.
Olajon megsütjük előbb a paprikát, majd a hagymakarikát (nem baj, ha nem marad teljesen egyben), végül a paradicsomot.
A megmaradt olajba tejfölt keverünk, és lerakjuk sorban az egészet: rizs, zöldségek, tejfölös olaj, és így tovább. A teteje rizs, egy kis szafttal borítva. Gazdagíthatjuk reszelt sajttal is.
Az egészet készre sütjük, hagyva, hogy jól átrotyogják az ízek az egészet.
Mennyiséget azért nem írtam, mert függ attól, hogy fő étkezés, köret, vagy vacsora lesz belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.