Elkészítés: A tésztát megfőzzük sós vízben.
A spenótot megpároljuk a margarinon a zúzott fokhagymával, de nem rántjuk be.
Egy jénai tálat kikenünk margarinnal, beletesszük a kifőtt tészta felét, majd rásimítjuk a spenótot. Meglocsoljuk tejföllel, és beborítjuk a tészta másik felével. Megint meglocsoljuk tejföllel, rászórjuk a reszelt trappista sajtot, és körülbelül 20-25 percig sütjük a sütőben.
Tálaláskor megszórhatjuk borssal, nem rontja el. Finom és mutatós étel a zöld-fehér színkombináció miatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.