Elkészítés: 2 evőkanál zsíron elkezdjük fonnyasztani a felaprított hagymát. Meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a csirkedarabokat, picit pároljuk fedő alatt, majd rátesszük a reszelt sárgarépát és 1-2 gerezd felaprított fokhagymát.
Puhára pároljuk, fűszerezzük borssal, sóval ízlés szerint. Víz nemigen kell hozzá, mert a répa enged levet.
A répás csirkét kukoricamáléval
(puliszkával) tálalom kenyér helyett. A málé készítése nagyon egyszerű: vizet forralunk sóval, beleszórjuk a kukoricadarát (nem lisztet), és kevergetve puhára, sűrűre főzzük. Tálra borítjuk, kanállal galuskákat szaggatunk belőle a hús mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.