Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig kavarjuk, majd hozzáadjuk a sárgarépát, a sót és a lisztes keveréket. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd lazán belekeverjük a répás tésztába, óvatosan, nehogy összetörjön.
A kikent és lisztezett tortaformába önjük, majd előmelegített sütőben megsütjük.
A krémsajtot összekeverjük a cukorral, az alaposan megmosott narancs lereszelt héjával és kifacsart levével.
Ha kihűlt a torta, középen felvágjuk, megtöltjük a sajtkrém 2/3 részével, majd a maradék krémmel bevonjuk a külsejét.
A megmaradt narancsot vékony szeletekre vágjuk, és azzal díszítjük fel a tortát. Jól lehűtve fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.