Elkészítés: A kakaós süti tésztáját még előző este elkészítettem: 400 g lisztet, 250 g margarint, 1/2 csomag sütőport, 150 g cukrot, 1 csipet sót, 1 tojás sárgát, 4 ek kakaót és 1 vaníliás cukrot összegyúrtam egyetlen golyóvá, majd kettévágtam, befóliáztam és a mélyhűtőbe tettem.
Másnap elkészítettem a túrós tölteléket: 150 g mazsolát konyakos teába áztattam, közben összetörtem 1 kg túrót és hozzákevertem 50 g babapiskóta-port, 1 reszelt almát és belereszeltem 2 citrom héját. Egy másik tálban kikevertem 3 tojás sárgáját 100 g cukorral, egy harmadikban pedig a 3 tojásfehérjét egy csipet sóval és 150 g cukorral. Először a tojássárgás, majd a tojásfehérjés keveréket adtam a túróhoz, majd a mazsolákat.
Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe reszeltem az egyik csokis tésztagolyót, ráterítettem a túrós tölteléket, majd a tetejére reszeltem a másik tésztagolyót és előmelegített sütőben, kb. 180-200 fokon, 40 perc alatt készre sütöttem a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.