Elkészítés: Egy őzgerincformát fóliával kibélelünk úgy, hogy a peremén túl érjen, és üresen berakjuk a hűtőbe.
A zselatinra ráöntjük a tejet, áztatjuk, majd felmelegítve felolvasztjuk.
A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a porcukrot, a vaníliás cukrot, csipet sót, utána könnyedén belekeverjük a ribizlit. A tejszínből kemény habot verünk, és a zselatinnal együtt óvatosan bedolgozzuk a ribizlis masszába.
A kibélelt őzgerincformába simítjuk, a tetejét a kilógó fóliával betakarjuk, legalább 1 napig a hűtőben dermesztjük.
Tálalás előtt a tálra csúsztatjuk, a fóliát leemeljük, díszítjük ribizlivel, csokireszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.