Elkészítés: 1 dl hideg vízben elkeverünk 1 púpos evőkanál zselatint, majd hozzáadunk 1 egész margarint, 27 dkg porcukrot, 3 evőkanál kakaóport. Ezt összemelegítjük, majd levesszük a tűzről, és belekeverünk 2 csomag vaníliás cukrot, 1 csomag sovány és 1 csomag zsíros tejport, 1 csomag puffasztott rizst.
Az őzgerincsütőt kibéleljük folpack fóliával és beleöntjük a masszát. 20 percre betesszük a mélyhűtőbe, majd a hűtőbe, és másnap fogyasztható. Kb. 5 mm-es szeletekre érdemes vágni, úgy a leggusztább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.