Elkészítés: A csirkecombokat sózom, borsozom, tepsibe rakom, ott megszórom pirospaprikával. A zsírt közé rakom, a hagymát nagy cikkekben, a fokhagymát felaprítva szintén hozzáteszem. Öntök alá kb. 2 dl vizet.
Közepes hőfokra melegített sütőbe tolom. Amikor a zsír felolvadt, kiveszem, és a pirospaprikás tetejét meglocsolom, így az feloldódik a húson, nem fog megégni, de nagyon szép színe lesz tőle. Ha elpárolgott a víz, mindig kis adagokban pótolom, és ilyenkor meglocsolom a húst. Amikor puha, zsírjára sütöm, megpirítom kicsit, hogy ropogós legye a bőre.
A hagyma kitűnően megpárolódik, megpuhul, a hús mellé adott krumplipürére szedem. Savanyúság feltétlen kell hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.