Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, befűszerezzük. Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.
A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymát. 1,5-2 deci vizet öntünk alá, és lefóliázva 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap /20-30 perc/.
Köretnek főtt-sült burgonya, vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.