Az étcsokit gőz felett olvassuk fel. Ha kissé kihűlt, keverjük össze a vaníliás cukorral és a vajjal. Egyesével adjuk hozzá a tojássárgákat, és keverjük habosra. A tojások fehérjéből kemény habot, verünk és hozzá adjuk az eritritet (cukrot) . A sütőporos lisztet a csokis masszába forgatjuk, majd óvatosan fehérjehabot is beleforgatjuk.Egy vajazott, rizslisztezett tortaformába és öntjük a masszát.. 170 fokos sütőben kb 40 percig sütjük. Tűpróba! Amikor megsült, vágjuk ketté. Mindkét felét kenjük meg rumos baracklekvárral. A mázhoz a csokoládét gőz felett olvasszuk meg, és keverjük össze olajjal. A tortát rácsra helyezzük, és bevonjuk a csokimázzal. A Sacher torta nem igényel nagy díszítést, de szülinapi torta volt, így cukorgyöngyök kerültek rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.