Elkészítés: A sajtokat lereszelem, a márványsajtot összetöröm, a krémsajtot puha állapotban a többi hozzávalóval jó alaposan kikeverem. Állaga olyan legyen, mint egy sűrűbb krémtúró. Ezért a tejszínnel lehet bővebben bánni. Legvégül belekeverem az apróra vágott petrezselymet vagy snidlinget. Figyelem: sót nem kell bele tenni, a sajtok, főleg a márványsajt elég sós. Fél órára hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek. Pirítósra kenve, kígyóuborkával, paradicsommal laktató vendégváró vagy családi vacsora.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.