Elkészítés: Lereszeljük a sajtokat, annyi tejfölt keverünk hozzá, hogy sűrű massza legyen. A márványsajt soknak tűnik, de nem lesz tőle túl pikáns!
A húst kockákra vágjuk, kb. mintha pörkölthöz készítenénk elő. Semmilyen fűszer vagy só nem kell rá. A húst a sajtos-tejfölös szósszal összekeverjük, tűzálló tálba tesszük.
180 fokos sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul a teteje egy kicsit, akkor összekeverjük, majd újra megpirítjuk a tetejét. Ha másodjára is megpirult, akkor már általában el is készült a hús. Kb 30-40 perc a sütési idő. Közben megfőzhetjük a tésztát hozzá.
A főtt tésztára szedjük a szaftos finom húsfalatokat, aki szeretné, még megszórhatja egy kis reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.