Elkészítés: A vajat habosra keverjük a túróval, hozzáadjuk az ecetes tormát és a nagyon apróra vágott hagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lefedve hűtőben érleljük a krémet, amíg elkészítjük a tésztát.
A leveles tésztát lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk. Megkenjük a tejjel elkevert tojássárgájával, kb. 5x5
cm-es kockákra szeljük, vagy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Alufóliával bélelt sütőlemezen, előmelegített, de mérsékelt hőfokú sütőben megsütjük.
A teljesen kihűlt pogácsák felét megkenegetjük az előzőleg elkészített krémmel, kettesével összeragasztjuk, majd a dupla pogácsák tetejét is megkenjük a krémmel, és reszelt sajtba forgatjuk (füstölt sajttal is nagyon finom).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.