Elkészítés: A brokkolit nagy rózsáira szedem úgy, hogy a szárából függölegesen nyesem, hogy hosszúkás legyen. Bő vízben megmosom.
A fokhagymát megpucolom, és függőlegesen 3 részre vágom szét. Az olajat felforrósítom egy serpenyőben, és a fokhagymát megbarnítom benne, majd hozzáteszem a lecsöpögtetett brokkolidarabokat. Rögtön utána öntök hozzá kb. 1,5 dl vizet, és minden egyes brokkoli darabra fél csipet sót szórok. Lefedem, és puhára párolom.
Amikor kész, még melegen megszórom reszelt sajttal.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.