Elkészítés: Egy őzgerincformát kibélelünk alufóliával,majd a baconcsíkokkal úgy, hogy a peremén túllógjon.
A tejfölt a tojásokkal és a liszttel összekeverjük, fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel. Hozzákeverjük a reszelt sajt felét, majd beleforgatjuk a csirkemelldarabokat, és a keveréket a formába simítjuk. Ráhajtjuk a szalonnacsíkokat, és a maradék reszelt sajttal megszórjuk.
Alufóliával letakarva 45 percig sütjük 200 fokon. Ekkor a fóliát eltávolítva tepsibe borítjuk, és már csak addig sütjük, amíg a teteje szép piros lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.