Elkészítés: A szalonnával kibélelünk egy jénai tálat vagy egy tepsit.
A csirkemellett felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe és tojásba mártva bundázzuk.
Az edénybe rakott szalonnaszeletekre reszelt sajtot szórunk, erre helyezzük a csirkemellszeleteket. Ezután a tetejére reszelt sajt, sonka következik. Addig rakjuk ugyanezeket sorrendben, amíg el nem fogynak. A végén a maradék szalonnával vagy sonkával az egészet betakarjuk. A tetejét tejföllel öntjük le.
Fólia alatt kb. 45-50 percig sütjük, majd a fóliát levéve még ropogósra pirítjuk a tetejét.
Kiborítva úgy szeleteljük, mint a tortát. Bármilyen köret vagy saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.