Elkészítés: 1. A túrót áttörjük.
2. Az élesztőt felfuttatjuk a tejjel és a cukorral.
3. A tejfölt összekeverjük a 2 tojássárgájával és a sóval.
4. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk.
5. 4+1+2+3 => összegyúrjuk, fél órát kelesztjük.
6. A sajtot lereszeljük.
7. A tésztát 1 cm vékonyra nyújtjuk, és a fele sajttal megszórjuk. Hosszanti oldalán feltekerjük, mint a bejglit. Ezt a bejglit fél óráig kelesztjük.
8. A tésztát 3 cm vastag, egyetlen hosszú csíkra nyújtjuk.
9. Pogácsákat szaggatunk, tepsibe pakoljuk, távol egymástól. Tetejét a maradék 1 tojássárgájával megkenjük, és a maradék sajttal megszórjuk.
10. Kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.