Elkészítés: A cukrot, margarint és tojást piskótaszerűre kavarjuk. Felébe 20 dkg lisztet, 1/2 sütőport, 1 vaníliát, a másik felébe 18 dkg lisztet, 1/2 sütőport, 1 evőkanál kakaót teszünk. Zsírozott, lisztezett tepsiben sütjük. Ha kisült, az egyik lapot lekvárral megkenjük, a másikat rátesszük. Hosszában kettévágjuk, újra megkenhük lekvárral és egymásra tesszük. Lenyomatjuk. Egy centis csíkokat vágunk belőle és lefektetjük, megkenjük lekvárral. A csíkokat úgy helyezzük, hogy sárgára barna kerüljön. 3 csík kerül egymásra, és három rúd lesz. Csokival bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.