Elkészítés: A sertéscombot megmossuk, zsírjától, hártyáitól megszabadítjuk, sózzuk, és borssal bedörzsöljük. Az olajat felforrósítjuk, beleforgatjuk a húst, a tetejére margarindarabkákat teszünk. Amikor az olajtól már szinte serceg a hús, kis vizet teszünk alá, és fedő alatt pároljuk. Ha félig megpuhult, kivesszük az olajból, felszeleteljük.
Az almát meghámozzuk, kockákra vágjuk, kevés vízben pépesre pároljuk, botmixerrel összeturmixoljuk. A sült hús levét összekeverjük a tejföllel. A hússzeleteket bekenjük almapürével, és visszarakjuk a tűzálló tálba, a tetejükre rákenjük a megmaradt almapürét. Ráöntjük a pecsenyelével összekevert tejfölt, megszórjuk zsemlemorzsával, és 170 fokra felmelegített sütőben puhára pároljuk. A tetejét ropogósra sütjük. Burgonyapürét kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.