Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Papírtörlőre szedjük, lecsepegtetjük.
A megmaradt olajra (ha soknak találjuk, akkor öntsünk le belőle) az apróra vágott hagymát tesszük, egy kissé megdinszteljük. Beletesszük a hússzeleteket, borssal megszórjuk, gulyáskrémmel, piros arannyal ízesítjük. A kicsumázott paprikát és a paradicsomot is hozzáadjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, közben kevergetjük, hogy a hússzeletek le ne égjenek.
A sütés vége felé a gombát is hozzáadjuk és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.