Elkészítés: Egy edényben feltesszük főni a tésztát, így pont addigra lesz kész, mint a szósz. A sütőt bekapcsoljuk 180-200 fokra. A snidlinget megmossuk, apróra vágjuk, és 3-4 teáskanálnyit félreteszünk. A snidling nagyobbik felét egy kis olajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a felkockázott gépsonkát. Kb. 1-2 percig pirítjuk, majd hozzáöntjük a tejszínt. 2-3 csipet fehérborssal és sóval ízesítjük. Amikor felforr, beleteszünk 10 dkg reszelt sajtot, és folyamatos kevergetés mellett megolvasztjuk benne. Jó sűrű szószt kapunk. A kifőtt tésztát tűzálló tálba tesszük, és ráöntjük a szószt. A tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal, majd betesszük a sütőbe annyi időre, hogy a sajt szépen megpiruljon a tetején. Tálalás előtt megszórjuk a tetejét az előzetesen félretett friss snidlinggel. Fehérbor illik mellé. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.