Elkészítés: 25 dkg csokoládét forró víz fölé helyezett tálban megolvasztunk. Belekeverünk 10 dkg margarint, majd a tűzről levéve beleforgatjuk a cukrot és a tojássárgákat, az őrölt mandulát, és végül beleszitáljuk a sütőporos lisztet. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a csokis keverékbe. Óvatosan, nehogy megtörjön a hab. A masszát egy 22 cm-es kikent, kapcsos formába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 45-60 percig sütjük. Ha kész, a kihűlt tortát egy rácsra borítjuk, vízszintesen kettévágjuk, és megkenjük a lekvárral. A maradék csokoládét megolvasztjuk, elkeverjük a margarinnal, és bevonjuk vele a tortát. Hagyjuk a mázat szikkadni, majd tegyük a hűtőbe legalább egy éjszakára. Tálalás előtt kb. fél órával vegyük ki a hűtőből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.