Elkészítés: Míg fő a tészta, olívaolajon megpirítom a csíkokra vágott
tarját és a 2 gerezd lereszelt fokhagymát. Belerakom a felkockázott
paradicsomot, 2 teáskanál pestót és óvatosan megsózom. Belekeverem a túrót. A krémsajtot elkeverem a maradék 1 reszelt fokhagymával és 2 teáskanálnyi pestóval. Ha kifőtt a tészta, nagy tálba szedem, és elkeverem a krémsajttal. Ráöntöm a paradicsomos túrót, majd tálaláskor reszelt sajttal és kevés pirított tarjával díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.