Elkészítés: A sóskát alaposan megmossuk, a szárát és a vastag ereket leszedjük (ha a sóska zsenge, a szára is rajta maradhat). 1 kanál olajon vagy zsíron megfonnyasztjuk, közben sózzuk. Hagyhatjuk egyben, de pürésíthetjük is.
1. Ha a levét elfőtte, forrón kimosott, fertőtlenített üvegekbe töltjük, és a tetejére 1 ujjnyi jó minőségű olajat öntünk. Másnapig szárazdunsztba tesszük.
2. A megfonnyasztott sóskát a levével együtt botmixerrel pürésítjük, felforraljuk, majd a pürét üvegekbe töltjük és a tetejére 1 ujjnyi jó minőségű olajat öntünk. Másnapig szárazdunsztba tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.