Elkészítés: A spárga végeit levágom, majd harmadolom, cukros, sós vízben felteszem főni.
A bacont hosszában kettévágom, felszeletelem, a fokhagymát aprítom.
Egy serpenyőbe öntök kevés olajat, teszek rá vajat, belerakom a bacont, a fokhagymát és a megfőzött zöldspárgát, fűszerezem. Közben felteszem a spagettit főni. Amikor a bacon és a spárga már átpirult, kiveszem a a spárgacsúcsokat, a többire rászedem a tésztát, merek rá egy keveset a főzőléből, öntök rá fehérbort, szórok rá vagdalt petrezselymet, összekeverem, tálalok.
A tányérra szedek a tésztából, rászórom a spárgacsúcsokat, diót, rámorzsolom a júhsajtot, reszelek rá trappistát, díszítem petrezselyemlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.