Elkészítés: Megmossuk a húst, eltávolítjuk a bőrét. Beledörzsöljük a fűszereket, majd kevés forró olívaolajon hirtelen lesütjük. Kivajazott jénai tálba helyezzük a húst, nagyon puhára pároljuk, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.
Közben a tojásos rizshez 2 evőkanál olajon megpirítjuk a rizst kb. 3 percen keresztül folyamatosan kevergetve, majd felöntjük a forró vízzel, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel megkeverjük, és fedő alatt közepes lángon kb. 12 percig főzzük. Akkor van kész, mikor beszívta a rizs teljesen a vizet.
Vajon tojásrántottát készítünk, és hozzákeverjük a rizshez.
A zöldségkeveréket forró vajon átforgatjuk, majd a sült csirkecombbal és a tojásos rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.