Elkészítés: A halfiléket sózom, borsozom, paprikával is megszórom.
A citrom és a narancs héját lereszelem, és rákenem a halakra, majd a kifacsart levüket rálocsolom. Végezetül ráöntöm fokhagymás olajat, és 1 napig hűtőben tartva, néha megforgatva pácolom.
Kevés olajon az egyik oldalát kb. 5 percig, a másik oldalát pedig kb. 3 perc alatt pirosra sütöm. A hal nagyon puhára, omlósra fog sülni. Szálkamentes, bátran ehető.
A salátához valókat - a burgonyát, az uborkát és a sajtot - apró kockákra vágom. A többi összetevőkkel összekeverem. Pár órát hagyom állni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.