Elkészítés: A sütőtököt kockára vágtam, és annyi vízzel, amennyi épp ellepte, puhára főztem 5 kanál cukorral és vanília-aromával.
A tojások sárgáját habosra kevertem 5 kanál cukorral, a mascarponéval és a leszűrt, kihűtött és pürésített sütőtökkel. A tojásfehérjét keményre vertem 5 kanál cukorral, a tejszínt ugyancsak, és gyengéden összekevertem a tojásos-sütőtökös-mascarponés masszával. Rétegezve leraktam a kávéba áztatott piskótákkal.
Ajánlott legalább 1 éjszakára a hűtőben hagyni, hogy összeérjenek az ízek. Tálalás előtt megszórtam fahéjas kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.