A szárított vargányát meleg vízbe áztatjuk. A szardellát lecsöpögtetjük, az olajból 1 kanálnyit serpenyőben megforrósítjunk és megpirítjuk a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a halfilét, a lecsöpögtetett gombát, majd 2 perc pirítás után az apróra vágott petrezselymet is. Borssal ízesítjük, majd az egészet robotgépben kissé összetörjük. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Kiolajozott tűzálló tálba halmozzuk, ráöntjük a halas-gombás krémet. Elsimítjuk, megszórjuk a zsemlemorzsával és 10 percre forró sütőbe toljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.