Elkészítés: A húst felvágjuk vékony, de kicsit szélesebb falatokra. Besózzuk és meglocsoljuk szójaszósszal (nem kell sok), majd állni hagyjuk a hűtőben kb. 1 órán át. Elkészítjük a sörtésztát: a palacsintatésztától kicsit sűrűbb állagú tésztát készítünk: liszthez tojást, sört, vizet, sót és egy kis szójaszószt adunk, majd szépen elkeverjük. A mártáshoz mézet és Erős Pistát elkeverünk (kicsit több legyen a méz), pici citromlevet is adunk hozzá, hogy ne legyen annyira édes, majd szezámmagot is teszünk bele.
A húst a tésztába mártjuk, megszórjuk szezámmaggal, majd forró olajban kisütjük. Ha szép aranybarna, törlőpapírra szedjük. Rizzsel vagy sült tésztával a legjobb. A falatokat mártogathatjuk a szószba, vagy tálalás előtt ráönthetjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.