Elkészítés: A csirkemelldarabkákat a fent leírt pácban legalább egy délutánon keresztül pácolom.
A kukoricaliszt-búzaliszt keverékből vízzel kevert sózott tésztát a tűzhely mellé teszem, és kb. tizesével sütöm készre a pácolt húskockákat. (Tizet rakok a sűrű tésztába, megkeverem, és húsvillával kiszedegetve dobálom az olajba.) Amikor szép pirosbarnára sülnek, kiszedem, és papírtörlőn hagyom.
Ha kész a csirke, a mézet felfőzöm, beleteszem a kechupot, a szójaszószt, a bort, a chiliszószt (ki mennyire csípősen szeretné, annyit tegyen bele) és a szezámmagot, valamint egy pici sót - jobban kijön az édes-csípős íz!
A félretett csirkefalatkákat egy tálra púpozom és csak tálaláskor öntöm rá a szezámos-mézes szószt, és megszórom újhagymával, de ez el is hagyható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.