Elkészítés: A csirkemellet megmossuk és apró kockákra vágjuk. Egy lábasban olajat hevítünk, majd a csirkemellet rádobjuk és átforgatjuk. A tűzről levéve rátörjük a fokhagymát, sóval, fehérborssal ízesítjük, majd felengedjük vízzel. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a kukoricát, majd együtt tovább főzzük.
A tejszínt kevés liszttel elkeverjük, majd egy szedőkanálnyi forró levest – a hőkiegyenlítés miatt, hogy ne legyen csomós - hozzákeverünk, és az egészet a leveshez öntjük. Néhány percig főzzük, ízlés szerint megszórjuk tárkonnyal.
Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.