Elkészítés: Az epret ízlés szerinti cukorral felfőzzük, hozzáadjuk a tortazselét. Tetszés szerinti állagúra pépesítjük az eperdzsemet (turmixolhatjuk, összetörhetjük, de egyben is hagyhatjuk). Egy tortaformánál kisebb tálat kibélelünk alufóliával, ebbe öntjük a még meleg dzsemet, 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Ezalatt megfőzzük a tejbedarát közepes állagúra, ízlés szerint cukrozva. Hagyjuk kihűlni. A 2 dl tejszínt a vaníliás cukorral habbá verjük, hozzáadagoljuk a tejbedarát, és belekeverjük a zselatin fixet.
Egy tortaformát celofánnal kibélelünk, a dara felét belesimítjuk, erre fektetjük a kisebb átmérőjű megdermedt eperdzsemet. Befedjük a maradék tejbedarával, és pár órára hűtőbe tesszük.
Tálcára borítva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.