Elkészítés: Rozsdamentes edényben (vízzel kiöblítve) a tejet felteszem a tűzre egy csipet sóval. Ahogy forrni kezd, folyamatos keveréssel belekeverem a darát, (villanytűzhelyet ki is lehet kapcsolni), beledobom a vajat, kevés citromhéjat, 5-6 percet kevergetve főzöm. Amikor besűrűsödött, leveszem a tűzről, cukorral, vaníliás cukorral ízesítem, majd azonnal tálalom. Tetejére őrölt fahéjat hintek.
Ha sűrűbbre szeretnénk, akkor a púpozott teáskanállal készítsük, ha nem (mint én), akkor kicsit csapott teáskanálnyit használjunk, mert a főzést követően – ameddig a tányérban hűl - is sűrűsödik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.