Elkészítés: A gombákat megmosom, kalapjukról a bőrt lehúzom. A szárukat kiszedem, ezeket apró csíkokra vágom. A hagymát kockákra vágom, és a csíkokra vágott gombaszárral együtt egy serpenyőben megpárolom. Sózom, borsozom, majd petrezselymet szórok rá. A tűzről levéve 1-2 gerezd fokhagymát nyomok bele, majd annyi tejfölt adok hozzá, hogy tölthető masszát kapjak.
Egy tűzálló tálat kivajazok, és belerakom a gombakalapokat úgy, hogy lemezkéikkel felfelé legyenek. Sózom, borsozom őket, majd belerakom a tejfölös-fokhagymás masszát. Alufóliával letakarom, és sütőben addig sütöm, amíg megpuhulnak. Utána leveszem az alufóliát, és kicsit rápirítom a tölteléket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.