Elkészítése:
1. A zöldségeket jó apróra fel kell szeletelni. (lila hagyma, saláta, fokhagyma, retek, piros paprika, uborka, és minden, amit találsz a piacon, és úgy gondolod, hogy illik bele)
2. Keverd jól össze a túrót az aprított zöldségekkel, ízesítsd sóval, borssal.
3. A tejfölbe keverd bele a zselatint, melegítsd össze. Forralni nem szabad.
4. Keverd össze a zöldséges túrót a tejföllel.
5. Egy formát bélelj ki folpackkal és öntsd bele a túrós csodát. /Az alkalomhoz illõen lehet karácsonyfa formába is önteni./
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.