Elkészítés: A hagymákat felvágjuk, majd olajos serpenyőbe rakjuk, dinsztelni kezdjük. Közben a húst csíkokra vágjuk, beleforgatjuk a csirke fűszersóba, belerakjuk a serpenyőbe. Amikor már kifehéredett a csirke, hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk.
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, és a tejszínes csirkeraguval tálaljuk.
Aki szereti, rakhat bele camembert sajtot vagy bacont. Ha baconösen csináljuk, akkor még a hagymák előtt pirítsuk meg. Ha camembert-rel, akkor pedig tálalás előtt 5-10 perccel rakjuk a raguhoz, és hagyjuk, hogy felolvadjon a sajt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.