Elkészítés: A póréhagymát üvegesre párolom az olajon, rádobom a főtt zöldséget, kicsit sütöm együtt. Ráöntöm a tejszínt, füstölt sajtot reszelek rá és fűszerezem. Lehet rá sima sajtot, parmezánt tenni, petrezselymet vagy szerecsendiót, fokhagymát, juhsajtot morzsolni bele... ízlés szerint, kinek mi ízlik.
Variációk egytálétel-változatra:
- sonkakockákkal gazdagítani, a hagymával együtt kicsit megsütni az olajon
- tonhallal - a végén kell belekeverni
- sült virslikarikákkal
- sült szalonnakockákkal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.