Elkészítés: A csirkemellfilét megtisztítjuk, és lapjával keresztben félbevágjuk, hogy vékony, de minél nagyobb felületű szeleteket kapjunk, majd besózzuk. Lisztbe, majd felkevert tojásba forgatjuk. Egy nagyobb tepsit vastagon kivajazunk, a reszelt sajt felét elegyengetjük a tepsi alján, ráhelyezzük a csirkeszeleteket, egymás mellé, minél lazábban. (Ügyeljünk arra, hogy egymásra semmiképp ne kerüljenek a szeletek.) Az egészet egyenletesen leöntjük a tejszínnel. (A tejszín lepje el a csirkét.) Alufóliával letakarva, előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tejszín besűrűsödik és a hús megpuhul, majd levesszük a fóliát, megszórjuk a maradék sajttal, és visszatéve a sütőbe aranybarnára pirítjuk. Főtt rizzsel és őszibarackbefőttel tálaljuk. (Ízlés szerint bármilyen gyümölcsbefőtt kiválóan passzol hozzá.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.