Elkészítés: A spagettit sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, félretesszük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Kevés olajon üvegesre dinszteljük. A löncshúst mélytányérban villával összetörjük, és a hagymára tesszük. Miután megpirult, belekeverjük a tejföl 3/4 részét és a fűszereket. 5-10 percig főzzük.
Közben a sütőformánkat kikenjük, beleöntjük a spagettit. Ráöntjük a tejfölös-húsos masszát, közben villával lazítjuk a tésztát, hogy becsorogjon közé. A maradék tejfölt a tészta tetejére csorgatjuk, majd ráreszeljük a sajtot.
Előmelegített sütőben 180-220 C-on pirosra sütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.