Elkészítés: A tojássárgájákat a porcukorral meg a vaníliás cukorral keverd habosra. Add hozzá a mascarponét, majd a tojásfehérjéből vert kemény habot is forgasd bele. A kávét keverd el a likőrrel, majd a babapiskótákat egyenként belemártogatva rakj egy réteget egy szögletes tál aljára. Simíts rá krémet, majd a rétegezést folytasd addig, míg a hozzávalókból tart. A tetejére krém kerűljön. Hintsd meg szép egyenletesen kakaóporral, és fóliával lefedve legalább 2 órára tedd a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek, és a piskóta megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.