Elkészítés: Az eper és őszibarackbefőttet leszűrjük, az őszibarackbefőtt levából 1 dl-t félreteszünk. A tojássárgákat és a porcukrot gőz fölöttaddig keverjük, amíg a cukor elolvad, aztán hideg vízbe állítjuk. A mascarponét kikeverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a tojáskrémet és a fahéjat. A zselatint a félretett befőttlével felolvasztjuk, belekeverünk 1 evőkanál krémet, majd a krém egészéhez keverjük, végül belekeverjük a kemény habbá vert tejszínt.
Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját és oldalát kibéleljük sütőpapírral. 1 dl hideg vízben feloldjuk a kávét, majd hozzáadjuk a rumot. Belemártjuk a babapiskóták felét, és kibéleljük velük a tortaforma alját. Tetejükre simítjuk a krém egyharmadát, majd magházukkal lefelé belenyomjuk a felezett barackokat, a forma oldalára pedig vágott felükkel kifelé, rárakjuk az eperszemeket. A gyümölcs tetejére tesszük a maradék krém felét, majd az előző sorra merőlegesen még egy sor kávéba mártogatott babapiskóta következik, végül a maradék krém. 12 órára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor lehúzzuk a tortáról a karikát és a sütőpapírt. Kakaóval meghintve díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.