Elkészítés: A zsemléket kis kockákra vágjuk, majd egy mély tálba tesszük. A tojást felütjük, elkeverjük a tejjel, és a zsemléhez adjuk. 20 percig állni hagyjuk, közben többször megkeverjük.
A szalonnát kis kockákra felaprítjuk. A hagymát megtisztítjuk és a petrezselyemmel együtt finomra vágjuk. Serpenyőben a szalonnát kiolvasztjuk, a hagymát és a petrezselyem felét hozzáadjuk, majd 2 percig együtt pirítjuk.
Kis kockára vágjuk a szalámit és a snidlinget. A maradék petrezselyemmel a szalonnához keverjük. Majd az egészet összekeverjük a beáztatott zsemlével. Beledolgozzuk a lisztet, a sót és a borsot.
Bő, enyhén sós vizet felforralunk, megnedvesített kézzel a masszából gombócokat formálunk. Kb. 15 perc alatt puhára főzzük.
Tejszínes főételekhez kiváló köret!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.